Schabowy z kością, serwowany
|
Gęsie żołądki w sosie śmietanowym
|
Udko z gęsi z sosem śliwkowym, z maślanym puree, karmelizowana marchew
Goose leg with plum sauce, buttery pommes purée and glazed carrots
- 45 zł - |
Karczek z dzika w czerwonym winie z rozmarynem, pierogi nadziewane farszem ziemniaczanym i grillowane warzywa
Wild boar neck with rosemary red wine sauce, potato-stuffed dumplings and grilled vegetables
- 40 zł - |
Filet z kurczaka w szynce wędzonej
|
|
|
Beef tenderloin steak in pepper sauce with potato slices and lettuce
- 65 zł -
Staropolskie zrazy z polędwicy wołowej,
|
|
Zapiekanka z marynowanych buraków, ziemniaków z jarmużem i z kozim serem (WEGE)Pickled beetroot gratin with potatoes, kale and goat cheese (VEG)
- 25 zł - |
DANIE DLA NAJMŁODSZYCH GOŚCI
KIDS MENU
|